2 jaar Basis in Beweging!

18+ jaar werken ik in diverse praktijken voor fysiotherapie en oefentherapie Mensendieck leverde me veel ervaring op. Het riep ook steeds terugkerende vragen op. In de loop van de tijd begon ik patronen te zien. Ik zag dat zelfs de meest trouwe oefenaars regelmatig moeite hadden om in de praktijk te laten zien welke oefeningen ze deden en hoe ze die deden. 

In 2012 dacht ik al over therapie aan huis of op kantoor. Die plannen bleven liggen vanwege de eerste jaren als moeder met bekkenpijn en zonder roze wolk. 

Nu precies 2 jaar geleden heb ik de sprong gewaagd en Basis in Beweging opgericht. Behandeling kan ik nu echt afstemmen op de persoon door zonder contracten met zorgverzekeraars en aan huis, op kantoor of buiten te werken.

Het is mijn missie om mensen te laten zien en ervaren wat de kracht en duurzame resultaat van (natuurlijk) bewegen door de dag heen is, op zowel fysieke als mentale klachten.

Ik help mensen de echte oorzaak van hun klachten te ontdekken en vervolgens beter, meer en gezonder te bewegen in hun eigen omgeving en door de dag heen zodat ze meer regie over hun energie en gezondheid krijgen.

Komend jaar blijf ik lekker verder klimmen op mijn pad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *