Geheugensteuntje

Goed dat je meer of wat vaker wilt bewegen. Het is daarvoor handig om iets te hebben wat je helpt herinneren om te gaan bewegen. Er zijn heel handige programma's voor, alleen zijn die vrij makkelijk weg te klikken. Zeker als je even geconcentreerd bezig bent storen die programma's meestal erg.

Vanuit die gedachte heb ik de beweegkaart ontwikkeld en nu de kubus en standaard. De laatste 2 kun je eenvoudig in het zicht neer zetten. De ervaring leert dat die opvallen op de momenten dat je afleiding zoekt en nodig hebt. Dat zijn de perfecte momenten om even in beweging te komen.

Afleiding zoeken we vaak op het moment dat we bezig zijn met iets moeilijks, iets dat je niet interesseert of wat je het liefst zou negeren. Door op die momenten even kort te bewegen krijg je nieuwe energie, nieuwe ideeen en kun je weer fris verder met hetgeen waar je me bezig was.

Onderaan de pagina vind je van zowel de beweegstandaard als de beweegkubus de downloadknop.

Daarna volgt enige beweging door een van beide uit te printen. Vervolgens die even in model vouwen (en de kubus zelfs even uit knippen) en op een goede plek in huis of op je werk neerzetten. Kies degene waarvan jij denkt dat die het beste voor jouw werkt als geheugensteuntje. Print de 2e pas als je merkt dat de eerste niet (meer) goed werkt.

Als je meer wilt leren welke bewegingen het beste bij jou en je omgeving passen maak dan een afspraak voor een eerste gratis sessie. Daarin bespreken we bij jou thuis, op het werk, via de telefoon/skype of zelfs in een park wat jij wilt (meer bewegen, herstellen van pijnklachten, klachten voorkomen etc). Vervolgens bekijken we wat ik voor jou kan betekenen.
Om een afspraak te maken kun je eenvoudig reageren op deze e-mail en dan plannen we de eerste sessie in.

Succes met bewegen.
Janneke

www.basisinbeweging.nl
janneke@basisinbeweging.nl