Over

Natuurlijk gezond in beweging

De regie terug pakken over je lijf en leven. Fitter, energieker en lekker in je lijf voelen door (weer) te kunnen doen wat je wilt. Daar help ik je bij via pijn en stressvrij bewegen. Waardoor gezond in beweging komen weer leuk wordt en je zowel fysiek als mentaal hersteld.

Over Janneke en natuurlijk gezond in beweging

Janneke

Na een lange tijd van zoeken naar wat bij mij past. Zoeken naar waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. En na lange tijd twijfelen heb ik in april 2018 de sprong gewaagd en Basis in Beweging opgericht zodat ik samen de klant de oorzaak van de klachten op kan zoeken. En elke sessie kan aanpassen naar wat het beste bij de persoon past zodat het resultaat maximaal en duurzaam is. Zodat elk persoon gezond in beweging komt zoals in het leven van diegene past.

Elke behandeling, coaching en advies heeft als kern om weer pijn, stressvrij en gezond te kunnen bewegen. Zodat vooruitgaan leuk en gezond is. Zodat je fysiek en mentaal weer fit en energiek wordt.

Bezieling

Wil je wat anders lezen over mij? De Bezielde hulpverlener heeft een portret van mij gemaakt. Lees hier meer over mijn bezieling.

De naam en gezond in beweging

Basis in Beweging is als naam natuurlijk niet toevallig. Er is een basis aan beweging nodig voor gezondheid. Er zijn basis bewegingen. Basis staat ook voor je eigen basis van waar uit je gaat bewegen. Welke houding neem je aan, dus houding als basis voor beweging. Welke basis is er nodig voor een goede beweging (zowel fysiek als mentaal).

Basis in Beweging staat voor een persoonlijke benadering, voor praktische en duurzame oplossingen en voor gerichte en eerlijke adviezen.

Praktijk

Daarnaast is Basis in Beweging een pop-up praktijk, de praktijk komt naar je werk, je huis, het park om de hoek. Net afhankelijk van waar je bent en wat er nodig is. Oefenen gaat vaak heel goed buiten in bijvoorbeeld een park, voor bijvoorbeeld onderzoek of lymfedrainage is privacy van een kamer nodig. Dit scheelt je reistijd, wachttijd, je weet gelijk hoe de oefeningen, houdingen en bewegingen in je eigen omgeving gaan en zijn veel makkelijker toe te passen en vol te houden.

Met Basis in Beweging werk ik zowel voor particulieren als voor bedrijven en maak geen onderscheid in tarieven of behandelingen. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars (wat je zorgverzekeraar vergoed kun je het beste even nakijken in je polisvoorwaarden).

Door mijn verschillende werkervaringen, opleidingen en cursussen kijk en denk ik met een frisse blik mee in de meest ideale oplossing voor elke situatie.

Opleidingen:

– Oefentherapie Mensendieck
– Fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie
– Arbeidsfysiotherapie
– SPAT verandert coach

Aangevuld met onder andere:

– Functioneel coachen
– Explain Pain Course van Lorimer Moseley
– Natural movement and physiotherapy
– Triggerpoint Reset Methode
– Hyperventilatie en disfunctioneel ademen
– Medical taping
– Sportmassage