Groepen

Embodyness - movement practice

Een unieke training in het Wandelbos.

Ga je snel over je grenzen, wil je meer bewegen maar lukt dat niet, bootcamp of sportschool te zwaar of past het niet bij je? Is niet alleen beweging maar ook ontspanning nodig? Kom dan eens het buiten bewegen in de Embodyness beweeggroep ervaren.

Een proefles altijd gratis om zo een goed beeld te krijgen door zelf ervaren.

Meer informatie? 

Wandeltraining

In een wandelgroep je eigen stappen vooruit maken.
Ieder heeft zijn eigen redenen om aan deze wandeltraining mee te doen. Je kan denken aan claudicatio (etalagebenen), COPD, revalidatie na een nieuwe knie, diabetes maar ook aan weinig conditie of gewoon om samen te kunnen  wandelen, dus het contact met elkaar.

Je mag altijd een proefles gratis meedoen om te ervaren of het jou past. Deze groep is in Tilburg Oud Noord startend voor het Medisch Centrum Oud Noord aan het Energieplein.

Meer informatie? Neem contact met me op.

Wandeling

Heb je een groep die een begeleide wandeling van 1 tot 1,5 uur (4,5-5,5 km) wil? Een wandeling met aandacht voor onszelf, elkaar en de omgeving.

Tot rust komen via beweging. En dan vooral beweging zonder prestatiedruk en met een fijne ademhaling. Heel praktisch, samen en in de (stads)natuur. 

Met invloeden uit de mindfulness, yoga, Mensendieck, lymfesysteem. Er kan een thema gekozen worden zoals water, ontspanning, balans etc.