Bewegingsangst, stress, oververmoeidheid of vaak pijn en wil je echt vooruit?

Je weet dat bewegen je meer gezondheid oplevert. Maar je hebt geen idee hoe?
Download dit gratis stappenplan en je kunt direct aan de slag!

In dit e-book ontdek je o.a.

✅ wat je nu allemaal doet
✅ wanneer je meer kunt bewegen
✅ wat voor beweging bij jou past
✅ hoe makkelijk je meer kunt doen
✅ hoe je in een positieve cirkel naar meer beweging komt

Vul je gegevens in en ontvang het stappenplan.

Je ontvangt ook nog enkele extra tips en mogelijkheden. Én regelmatig handige beweegmail maar geen spam. Die inspiratie is allemaal binnen het stappenplan toe te passen. Afmelden kan altijd met 1 klik.

Als bewegen niet lukt, het pijn, vermoeidheid of spanning veroorzaakt. Dan kan bewegen onmogelijk lijken. Om vooruit te gaan is sporten of ontspannen vaak niet de oplossing.

Maar waarom zou je eigenlijk bewegen?
+ Meer ontspanning
+ Minder pijn
+ Meer focus en concentratie
+ Fitter, sterker en soepeler worden
+ Beter slapen
+ Minder stress
+ Betere verwerking van prikkels van buitenaf
+ Je intuitie en lichaamsgevoel voor wat je nodig hebt verbeterd

Methode
De methode die ik heb ontwikkeld is bedoeld om stressvrij te bewegen. Bewegen moet leuk zijn en zorgen voor ontspanning, rust en energie. Niet voor een extra gejaagd gevoel.

Wist je dat lichte inspanning al een gezonde spanningsprikkel (ook wel positieve stress genoemd) tegen alle mentale spanning?

Meer nodig?

Als het bewegen niet lukt, het pijn veroorzaakt of je wilt echt persoonlijke gezonde bewegingen. Reageer dan op de e-mail met het stappenplan en dan maken we een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat je zou willen, wat er nodig kan zijn om te bouwen aan jouw gezonde, stress en pijnvrije, energieke leven. 
 

Voor die afspraak kom ik ook gewoon op locatie in Tilburg e.o., via telefoon of videobellen. Bij voorkeur bij je in de buurt buiten en anders bij je thuis, op kantoor of online. Precies daar waar elke Basis in Beweging sessie plaats vindt.