Meer bewegen in 5 stappen

Stress, oververmoeidheid of vaak pijn en wil je echt vooruit?

Als bewegen niet lukt, het pijn, vermoeidheid of spanning veroorzaakt. Dan heb ik nu een stappenplan waarmee je ontdek of en wanneer je meer kunt bewegen. √Čn je gaat die gevonden momenten ook daadwerkelijk invullen met beweging.

Waarom bewegen?
+ Meer ontspanning
+ Minder pijn
+ Meer focus en concentratie
+ Fitter, sterker en soepeler worden
+ Minder stress

Methode

De methode die ik heb ontwikkeld is bedoeld om stressvrij te bewegen. Bewegen moet leuk zijn en zorgen voor ontspanning, rust en energie. Niet voor een extra gejaagd gevoel.

Wist je dat inspanning een gezonde spanningsprikkel (ook wel positieve stress genoemd) tegen alle mentale spanning.

Daarna ontvang je regelmatig beweeginspiratie. Die inspiratie is allemaal binnen het stappenplan toe te passen.

Meer bewegen buiten

Meer nodig?

Als het bewegen niet lukt, het pijn veroorzaakt of je wilt echt persoonlijke gezonde bewegingen. Neem dan contact op en dan maken we een vrijblijvende afspraak om te bespreken wat je zou willen, wat er nodig kan zijn om te bouwen aan jouw gezonde, stress en pijnvrije, energieke leven. 

Om die gratis eerste afspraak te maken kun je reageren op de e-mail je krijgt met het stappenplan. Of nu direct e-mailen naar janneke@basisinbeweging.nl. Voor die afspraak kom ik ook gewoon op locatie. Bij voorkeur bij je in de buurt buiten en anders bij je thuis, op kantoor of online. Precies daar waar elke Basis in Beweging sessie plaats vind.