Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om via (natuurlijk) bewegen stappen vooruit in je gezondheid te maken. Als ze zelf de regie over je herstel wilt hebben en wilt leren wat je kunt doen om vooruit te gaan dan kan ik je daar goed bij helpen. De mogelijkheden zijn vooral geschikt als je je lichaam gezonder wilt maken door o.a. meer bewegen en bewegen zoals voor jou lichaam bedoelt is zonder dat je naar de sportschool toe moet gaan.

Blote voeten wandeling

Kom de voordelen van vaker op blote voeten lopen ervaren in een wandeling. De voeten versterken door meer op blote voeten te lopen heeft enorme gezondheidsvoordelen. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelding wegens beperkte plek. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe wandeldatum.

De wandelingen zijn rond Tilburg.

Woon je niet in de buurt en wil je dat ik een blote voeten wandeling voor je organiseer? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden en de kosten via janneke@basisinbeweging.nl

Ontdek je beweging

Jij bent degene die de klachten ervaart en dus ook de enige die kan bepalen of je er iets aan wilt doen. Er is dus geen “minimum eis” aan hoeveelheid pijn, klachten of beperkingen die je moet ervaren voordat je er iets aan kunt gaan doen.

Tijdens de adviessessie bespreken we je klachten, hoe je dagelijks leven er uit ziet, wat je wensen en doelen zijn. Dan kan ik bepalen of en wat ik voor je kan betekenen. Pas als we beiden voldoende mogelijkheden voor behandeling zien maken we daar de afspraken voor.

In de sessies kijken we naar wat gaat qua bewegingen en van daaruit gaan we steeds beter en meer bewegen naar herstel.

Deze individuele sessies zijn altijd bij jou op locatie thuis, op het werk of zelfs in het park om de hoek.

Workshop

In januari is 2x de workshop "soepele voeten, soepel lijf". Kijk op de aparte pagina Workshop voor meer informatie.

Heb je een groep waarvoor je eenmalig een workshop natuurlijk bewegen wilt. Vraag via janneke@basisinbeweging.nl naar de mogelijkheden en kosten.