Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om via (natuurlijk) gezond bewegen stappen vooruit in je gezondheid te maken. Krijg weer de regie over je herstel en leer wat je kunt doen om vooruit te gaan. De mogelijkheden zijn vooral geschikt als je wilt herstellen en gezond blijven door o.a. meer, beter en gezonder te bewegen. Ondersteund met fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, oefentherapie Mensendieck en arbeidsfysiotherapie.


Behandeling

Jij bent degene die de klachten ervaart en dus ook de enige die kan bepalen of je er iets aan wilt doen. Beter, meer en gezond bewegen is voor iedereen mogelijk. Er is dus geen “minimum eis” aan hoeveelheid pijn, klachten of beperkingen die je moet ervaren voordat je er iets aan kunt gaan doen.

Tijdens de adviessessie bespreken we je klachten, hoe je dagelijks leven er uit ziet, wat je wensen en doelen zijn. Dan kan ik bepalen of en wat ik voor je kan betekenen. Pas als we beiden voldoende mogelijkheden voor behandeling zien gaan we van start.

In de sessies kijken we naar wat gaat qua bewegingen en van daaruit gaan we steeds beter, meer en gezond bewegen naar herstel. We kijken naar hoe een beweging ook anders kan, hoe je kunt variëren en hoe we het makkelijkst richting duurzaam pijnvrij bewegen gaan.

Basis in Beweging - gezond bewegen
Altijd bij jou aan huis, op kantoor of online.

Deze individuele sessies zijn altijd bij jou op locatie thuis, op het werk of zelfs in het park om de hoek.

Wat zeggen anderen

“In 8 weken zou Janneke mij leren meer uit mijn wandelingen te halen. Dat is gelukt!

Echt ongelofelijk wel effect er in die korte tijd te behalen is.”

Jessica > Problemen met wandelen

“Wat hebben kleine oefeningen toch een groots effect. Gecombineerd met de nieuwste Triggerpoint Reset Technieken zoveel meer controle over mijn pijn en beperkingen.”

Suzette > Rugproblematiek en postraumatische dystrofie

“Ongelofelijk wat het effect van 1 behandeling al was op de tintelingen in mijn handen. Na 3 behandelingen had ik nagenoeg geen tintelingen in handen en voeten meer.”

– M. Herstel na kanker.


Blote voeten wandeling

Gezond bewegen door wandelen op blote voeten. Kom de voordelen van vaker op blote voeten lopen ervaren in een wandeling. De voeten versterken door meer op blote voeten te lopen heeft enorme gezondheidsvoordelen. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelding wegens beperkte plek. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en dan ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe wandeldatum.

Bij goed weer en fijne ondergrond op blote voeten. En schoenen zijn altijd welkom.

De wandelingen zijn rond Tilburg.

Woon je niet in de buurt en wil je dat ik een blote voeten wandeling voor je organiseer? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden en de kosten via janneke@basisinbeweging.nl

Wat zeggen anderen?

Een heerlijke frisse start van het weekend!

Naast mijn zittende werk en het fitnessen vind ik wandelen in de natuur erg prettig. Daarboven op wandel ik graag op blote voeten maar dat kan lang niet altijd of overal en dan is zo’n blote voeten wandeling met ‘gelijkgestemden’ een welkome afwisseling.

Louis

Zo eenvoudig om via mijn voeten aan m’n gezondheid te werken. Nooit gedacht dat zoiets simpels zo een groot effect zou hebben. Wel even wennen aan vaker vieze voeten en soms pijnlijk door onverwachte ondergrond (zoals eikels).

– H


Workshop

In januari was 2x de workshop “Soepele voeten, soepel lijf”. Kijk op de aparte pagina Workshop voor meer informatie. Een nieuwe datum volgt en een workshop over heupen is in ontwikkeling.

Heb je een groep waarvoor je eenmalig een workshop natuurlijk bewegen wilt. Vraag via janneke@basisinbeweging.nl naar de mogelijkheden en kosten.

Wat zeggen anderen?

Dankjewel voor de workshop, deze voldeed geheel aan mijn verwachtingen en was ook heel erg leuk gegeven.Ook bedankt voor de handout zodat ik hiermee thuis nog wat kan blijven oefenen.

– L > workshop “Soepele voeten, soepel lijf”

Ik kan weer VOORUIT!

– Mw. R > workshop “Soepele voeten, soepel lijf”

De workshop was leuk en interessant om weer terug te gaan naar de basis van de functie van de voet. 

– S > workshop “soepele voeten, soepel lijf”