Mogelijkheden

Beweging is voor iedereen, voor iedereen is er beweging. Bewegen betekend vooruit gaan. Vooruit naar grip op lijf en leven. Naar een pijn en stressvrij leven. Er zijn veel mogelijkheden en die heb ik vorm gegeven in onderstaand aanbod. 

Heb je geen idee wat je wilt of nodig hebt? We kunnen gewoon een vrijblijvende afspraak inplannen waarin ik met je meedenk over de mogelijkheden voor jou persoonlijk.

In 3 maanden grip op je lijf

Eindelijk echt van die pijn af. Vooruit gaan, zelf controle over lijf en daarmee je leven. 1 op 1 aan de slag in een op maat gemaakt 3 maanden programma.

Embodyness: in een kleine groep samen buiten bewegen voor meer vooruitgang fysiek, mentaal en emotioneel.

Gaat het over het algemeen best goed en heb je alleen even een steuntje nodig. Even de batterij opladen door ontspanning, je lijf ondersteunen in herstel of een check of bewegen nog goed gaat? Daar zijn de losse sessies voor.

Online de workshop “Soepele voeten, soepel lijf” volgen of de cursus lymfedrainage bij hoofdpijn en een vol hoofd.

Fit en fris beginnen aan je dag en nog meer uit een wandeling halen. Loop mee met de wandelingen met of zonder schoenen.

DIY

Eerst even kennismaken en zelf de eerste stappen zetten naar meer, gezonder en beter bewegen? Download hier gratis de “meer bewegen in 5 stappen”.