Online workshop

 • Hoofdpijnvrij of ontspanning
  Wil je van je hoofdpijn af? Meer ontspanning en rust nodig? Er is genoeg wat je doet of wilt doen wat op de lange termijn super werkt. Alleen dat werkt NU nog niet.

  Er is een hele fijne makkelijke manier om je hoofdpijn in 5-10 minuten te laten afnemen. Het is geen oplossing op lange termijn, WEL op de korte termijn.

  Als je net even wat meer rust, ontspanning en een helder hoofd nodig hebt dan is lymfedrainage een geweldig middel. Lees verder en meld je aan.

Soepele voeten, soepel lijf online.

 • Waar en wanneer je wilt
 • Zo vaak terug kijken als je wilt
 • Pauzeren of doorspoelen
 • Video en korte bijschriften

Waarom een online workshop over soepele voeten?

De voet is een complex en ingenieus bouwwerk. Het is letterlijk onze basis bij staan en lopen en daarvoor heeft het fantastische eigenschappen. Hoeveel aandacht is er werkelijk voor de voet? Bij klachten wordt al snel een zooltje aangemeten en een pedicure verzorgt de voeten. Zijn dit oplossingen voor klachten? Ontdek in de online workshop andere mogelijkheden.

Op het moment dat de voeten minder sterk worden, stijver worden of van vorm veranderen (tenen niet meer het breedste deel van de voet is of de binnenvoet doorzakt) dan kunnen klachten ontstaan. Niet alleen in de voet, ook bijvoorbeeld in de knieën, heupen en rug.

Doel

 • Praktische en eenvoudige toe te passen bewegingen om je voeten weer soepeler te maken
 • Het complexe bouwwerk versterken in plaats van het te ondersteunen met bijvoorbeeld zooltjes of andere behandelingen
 • Je lijf weer een gezonde basis geven 

Voor wie is deze online workshop

Iedereen die actief zelf wil werken aan gezond, beter en meer bewegen. Om zo te herstellen van klachten en meer regie over de gezondheid te krijgen. En dit vooral wil doen in eigen tijd en in eigen omgeving.

De workshop is geschikt voor iedereen met en zonder klachten (in geval van klachten, goed in de gaten houden hoe het voelt en op tijd advies vragen). 

Dit is een perfecte basis om te herstellen van lichamelijke klachten en tegelijkertijd ook super om meer effect uit bijvoorbeeld sporten te halen.

Live workshop

Wil je liever in een kleine groep de workshop volgen? Zodat je direct vragen kunt stellen en bewegingen naar jouw persoonlijk aangepast kunnen worden. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.