Online workshop

Soepele voeten, soepel lijf online.

  • Waar en wanneer je wilt
  • Zo vaak terug kijken als je wilt
  • Pauzeren of doorspoelen
  • Video en korte bijschriften

Waarom een online workshop over soepele voeten?

De voet is een complex en ingenieus bouwwerk. Het is letterlijk onze basis bij staan en lopen en daarvoor heeft het fantastische eigenschappen. Hoeveel aandacht is er werkelijk voor de voet? Bij klachten wordt al snel een zooltje aangemeten en een pedicure verzorgt de voeten. Zijn dit oplossingen voor klachten? Ontdek in de online workshop andere mogelijkheden.

Op het moment dat de voeten minder sterk worden, stijver worden of van vorm veranderen (tenen niet meer het breedste deel van de voet is of de binnenvoet doorzakt) dan kunnen klachten ontstaan. Niet alleen in de voet, ook bijvoorbeeld in de knieƫn, heupen en rug.

Doel

  • Praktische en eenvoudige toe te passen bewegingen om je voeten weer soepeler te maken
  • Het complexe bouwwerk versterken in plaats van het te ondersteunen met bijvoorbeeld zooltjes of andere behandelingen
  • Je lijf weer een gezonde basis geven 

Voor wie is deze online workshop

Iedereen die actief zelf wil werken aan gezond, beter en meer bewegen. Om zo te herstellen van klachten en meer regie over de gezondheid te krijgen. En dit vooral wil doen in eigen tijd en in eigen omgeving.

De workshop is geschikt voor iedereen met en zonder klachten (in geval van klachten, goed in de gaten houden hoe het voelt en op tijd advies vragen). 

Dit is een perfecte basis om te herstellen van lichamelijke klachten en tegelijkertijd ook super om meer effect uit bijvoorbeeld sporten te halen.

Conclusie

Wil je actief werken aan een gezonde basis voor je lijf. Wil je meer bewegen. Beter bewegen en gezonder bewegen. Dan is deze workshop een mooie start.

Live workshop

Wil je liever in een kleine groep de workshop volgen? Zodat je direct vragen kunt stellen en bewegingen naar jouw persoonlijk aangepast kunnen worden. Kijk dan op deze pagina voor de eerst volgende workshop.