Tarieven

Met Basis in Beweging heb ik geen contracten met zorgverzekeraars. Ik werk bewust op locatie buiten, in de natuur, aan huis of bij je op kantoor zonder klinische behandelruimte. Zorgverzekeraars bieden geen contracten aan therapeuten zonder behandelruimte. Verder wegen de (administratieve) eisen van zorgverzekeraars niet op tegen de tarieven die ze bieden. Zonder contracten kunnen we samen kijken naar wat je echt nodig hebt voor een vlot en duurzaam herstel. En zijn we alleen gebonden aan de behandeltijd die we samen afspreken.

Sessie 30 minuten

Sessie 45 minuten

Sessie 60 minuten

Wandelgroep maandag

Embodyness training dinsdag

€40

€57,50

€75

€7,50 per les of 10 strippenkaart €60

€12,50 per les of 13 strippenkaart €150

Betaling en vergoeding informatie.

• Na elke behandeling ontvang je de factuur via e-mail. Deze betaal je zelf en kun je daarna eventueel indienen bij de zorgverzekeraar.
• Afhankelijk van de polis ontvang je dan een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling.
• Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het eigen risico van de basisverzekering is hierop niet van toepassing.
• De vergoeding is afhankelijk van de afgesloten polis. Bij een restitutie polis wordt vaak de volledige behandeling vergoed. Bij een natura of budget polis ligt de vergoeding rond de 75% van het marktconforme tarief. Dit tarief is per zorgverzekeraar verschillend. Kijk hier voor een overzicht van vergoedingen.
• Directe toegankelijkheid fysiotherapie (DTF) wordt niet altijd vergoed bij fysiotherapeuten zonder contract. Kijk dus van tevoren goed na of de behandeling vergoed wordt als je rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat of dat je eerst een verwijzing van de huisarts nodig hebt.