Beweging is altijd vooruit, zelf bepaal je de richting.

  • Je wilt fit, vitaal en klachtenvrij door het leven gaan?
  • Genieten van je familie, werk en vrije tijd zonder stress, vermoeidheid en een vol hoofd?
  • Wil je weer kunnen vertrouwen op je lichaam?
  • Meer tijd buiten doorbrengen?
  • Zou je ook wel willen ontdekken welke beweging bij jou past?

Ik help je met buiten behandeling om in beweging te komen, zodat je vertrouwen krijgt in je lijf en grip op je lijf en leven.

Zonder beweging geen verandering

Met aandacht voor jou als persoon in je eigen omgeving maken we stappen vooruit. Beweging is de oplossing als pijn, vermoeidheid of stress je leven meer beheersen dan jij zelf.

We zijn gemaakt om te bewegen: het is gezond, toegankelijk en kan altijd. Bovendien helpt het bij een blijvende verbetering van je mentale en geestelijke gezondheid.

Herken je dat je regelmatig ergens pijn hebt, vaker moe en futloos voelt of juist een gejaagd en druk gevoel heb? Heb je de pijn en je gevoel wel eens aan elkaar gekoppeld? Misschien heb je wel eens gemerkt dat je regelmatig pijnklachten hebt tijdens of na een drukke periode.

Door slim te bewegen kun je fysiek, mentaal en emotioneel vooruit gaan. Geen prestatiedruk, wel met plezier en pijnvrij vooruitgaan.

Ik begeleid je in buiten behandeling met fysiotherapie, oefentherapie, wandelcaching en training bij lichaamsbeweging zonder prestatiedruk en met (lichaams)bewustzijn. In combinatie met de natuur en aandacht voor je ademhaling. Door je kennis en inzicht te geven, ontdek je dat je zelf de oplossing bent. Samen werken we aan een blijvend resultaat, persoonlijk, op locatie en vaak in de natuur.