Online consult of zelf aan de slag met meer veerkracht in lijf en leven.

Voor verschillende vragen is een online consult perfect. Daarnaast zijn er de online cursussen en die bieden praktische mogelijkheden bij lichte voetklachten, niet soepel kunnen bewegen, hoofdpijn en een teveel aan spanning en stress.

Soepele voeten, soepel lijf

Elke beweeg inspanning is een kans om vooruit te gaan.

Op dit moment zijn er 2 online cursussen te doen via Soofos. Waarom via Soofos? Zij bieden een fijn en handig platform die veel werk uit handen nemen waardoor ik de cursus veel goedkoper kan aanbieden dan wanneer ik de cursus hier op de website zet.

2 betaalbare cursussen dus. Wil je wel de inhoudt van 1 van beide leren maar niet online of wil je met samen met collega’s of vrienden doen neem dan contact op. Dan kom ik het jullie live leren.

  • Soepele voeten, soepel lijf is de eerste cursus. Gevuld met fijne, praktische en makkelijk uitvoerbare oefeningen. Zodat je middels voetoefeningen kan werken aan een soepeler lijf.
  • Hoofdpijn te lijf biedt praktische handvatten om zelf je hoofdpijn aan te pakken. Het werkt eerlijk gezegd niet alleen bij hoofdpijn, ook geeft het verlichting van stress en spanning.

Voetentraining online

Heb je uitgebreidere voetklachten en wil je daar de meest effectieve training voor volgen? Dan kan je kijken bij voetentraining. Mocht daar iets bij zitten dat je wilt aanschaffen, stuur mij dan een berichtje en je krijg 10% en als je vragen hebt kan je met mij een gratis afspraak maken van 20 minuten.

Gratis

Via de beweegmail en het plan “in 5 stappen meer beweging” krijg je tips om te werken aan je herstel, meer beweging en meer grip op lijf en leven.